Julkisivusaneeraus

Julkisivutöiden peruspalvelut ovat: rappaustyöt mm. eristerappaus, ohutrappaus, kolmikierrosrappaus, maalaus­, pinnoitus­ ja betonikorjaustyöt sekä kokonaisvaltaiset parvekeremontit.

Käymme aina tutustumassa kohteeseen yksityiskohtaisesti ennen tarjouksen antamista. Asiakkaamme saavat meiltä aina yksityiskohtaisen kirjallisen tarjouksen, eikä heidän tarvitse pelätä projektin aikana ilmaantuvia odottamattomia lisäkuluja.

Kolmikerrosrappaus

Kolmikerrosrappaus koostuu kolmesta eri rappauskerroksesta: pohja/tartunta­, täyttö/karkea­ ja pinta/hienorappauksesta.

Tartuntarappaus on alimmainen rappauskerros, joka varmistaa alustan ja sen päälle tulevien rappauskerrosten tartunnan. Tartunta on siitä syystä karkea ja se peittää noin 90 % alustasta.

Täyttörappaus/karkearappaus on tartuntarappauksen päälle tuleva, kolmikerrosrappauksen paksuin osa, joka tasaa alustan epätasaisuudet ja toimii pintarappauksen alustana. Täyttörappaus tehdään aikaisintaan 1­2 päivän kuluttua tartuntarappauksesta.

Pintakerros voidaan joko ruiskuttaa värillisellä pintarappauslaastilla tai vaihtoehtoisesti pinta voidaan maalata. Ruiskutettavia pintalaasteja on eri karkeuksista, mikä antaa mahdollisuuden rappauksen ulkonäön vaihteluun. Kaksikerrosrappaus koostuu kahdesta rappauskerroksesta, tartunta­ ja pintarappauksesta.

Ohutrappaus (yksikerrosrappaus/slammaus)

Ohutrappaus on yhdellä laastilla suoraanrappausalustalle tehtävä pintarappaus. Vaikka ohutrappaus tehdään yhdellä laastilla, laasti levitetään usein kahdessa vaiheessa. Harjaamalla tehtyä ohutrappausta kutsutaan slammaukseksi.

Ulkomaalaus

Eristerappaus eli lämpörappaus

Lämmöneristyslevyn (villa/styrox) päälle suoritettu rappaus. Eristyslevyn päällä käytetään aina rappausverkkoa.

Paikkarappaus/korjausrappaus

vanhan vaurioituneen rappauksen osittainen tai kokonainen korjaaminen. Vaurion syy tulisi poistetaan samassa yhteydessä.

Tuulettuva seinärakenne (ohutlevyrappaus, julkisivulevy, keraaminen laatta)

Parvekkeen saneeraus

Parvekkeiden saneeraukseen sisältyvät kaikki purkutyöt sekä betonityöt. Betonitöihin kuuluvat parvekkeiden sisäpuoliset pinnat, parvekelaattojen betonipinnat sekä pieliseinien betonipinnat. Kaikki korjattavat kohdat korjataan korjausselostuksen mukaisella tavalla, työmenetelmillä ja materiaaleilla.