Henkilöstövuokraus

Suomalaiset rakennusalan yritykset käyttävät yhä enemmän henkilöstövuokrausta lisätäkseen toimintansa joustavuutta, kilpailukykyä ja reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Autamme julkisivu­urakoinnin ja ­korjauksen alan asiakkaitamme saavuttamaan nämä tavoitteet. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat vuokratyöntekijöitä, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja sopivat heidän organisaatioonsa.

Näin löydämme asiakkaillemme parhaat tekijät:

Tilaus / Asiakkaan tarpeiden kartoitus

Henkilöstövuokrauspalvelumme avulla asiakkaamme löytävät nopeasti, luotettavasti ja riskittömästi rakennusalan ammattilaisia niin pitkiin kuin lyhyempiin projekteihin tai tiettyihin tarpeisiin.

Oikean ja sopivan vuorkatyöntekijän tarjoaminen

Henkilöstövuokrauksessa yhteistyö KM Rakentajat Oy:n kanssa takaa sen, että osaavaa henkilöstöä on aina paikalla juuri oikea määrä ja vain tarvittavan ajan. Takaamme sen, että työ tulee tehtyä laadukkaasti ja ajallaan.

Tukipalvelut

Perinteisen työvoimavuokrauksen lisäksi tarjoamme muiden räätälöityjen tukipalvelujen sisältävän Palvelupaketin. Tukipalvelut käsittävät mm. ammattitaidon varmistamisen, tavoitteiden asettamisen ja seurannan sekä vuokratyöntekijän motivoinnin. Kansainvälisen rekrytoinnin kautta vuokratun työntekijän kohdalla Palvelupaketti sisältää myös referenssien ja taustan tarkistuksen, tulkkauksen työmailla, työohjeiden ja muiden työhön liittyvien asiakirjojen kääntämisen, työntekijöiden majoituksen, koulutuksen sekä suomalaiseen työskentelytapaan ja elämäntyyliin perehdyttämisen.

Lopputulos

Palvelupaketistamme hyötyy sekä asiakas että vuokratyöntekijä. Vuokratyöntekijä voi keskittää kaiken energiansa uuteen työhönsä ja Asiakas voi rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaansa.